affischer

Skapa personliga hem med affischer

Skapa personliga hem med affischer

Heminredning har blivit en hobby för många. Ett enkelt knep att förändra hemma är att ta till vara på största arealen i ett rum, nämligen väggarna. Ett rum består enbart av ett golv och ett tak, men av hela fyra väggar, så här finns alltså stor potential. Väggarna går att måla om, tapetsera, sätta upp konst och fotografier på. Eller varför inte affischer? Affischer är enkelt att klicka hem, enkelt att sätta upp och enkelt att byta ut när trenderna växlar.

Rådande inredningstrender gör sig ständigt påminda. Många vill ha det senaste och hetaste, men samtidigt vara unika och personliga. För någon som älskar att följa trender kan det vara svårt att vara just det, personlig alltså, och då kan genvägen till detta vara affischer.

 

Personlig propaganda

Affischens uppdrag har sedan länge varit att informera, om allt från politik till reklam. Den fungerar på samma sätt idag, men har nu även flyttat in i hemmen. Med en affisch kan man med lätthet göra reklam för den egna unika personen. Det går att välja ett budskap i text eller ett naturmotiv, välja något passande till köket eller barnrummet, eller varför inte designa en egen affisch? Det går exempelvis att göra här https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html. Mer personligt och unikt kan det inte bli. Personlig propaganda i dess mest estetiska form.

Rikt utbud

Affischer är ofta ett snällare alternativ för plånboken, vilket är bra, då deras kreativa kvantitet kan göra det svårt att välja endast en. Nuförtiden finns ett stort utbud av affischer, bland annat hos Sohu-shop. Även om man inte designar en egen variant så gör det stora, varierande utbudet att ens hem inte måste vara likt någon annans. Risken att två personer väljer samma typ av affischsamling minskar ju mer utbudet ökar. Tack och lov för det, för vem vill inte vara unik?