affischer

Affischera mera

Affischera mera

Väggarna tapetserade med favorit idolerna i flick- eller pojkrummet, en bild med uppmuntrande ord (som är det sista du ser innan du lämnar hemmet och det första du ser när du kommer hem igen) eller en vacker bild som förskönar väggen i vardagsrummet. De allra flesta har nog någon sorts anknytning till affischer. De kan kännas enkla men kan hjälpa till att sätta en personlig prägel på ett rum, eller varför inte hela hemmet. Vill man att det ska kännas mer sofistikerat så kan man rama in affischerna, då blir de som tavlor på väggarna.

Det är enkelt och smidigt att beställa affischer online på https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html. En svartvit bild på en tiger med knallblå ögon, dussintals knallröda rosor, en text som säger ”Do more of what makes you happy”, en vintage världskarta från 1814 eller ett abstrakt motiv med vackra färger. Dessa motiv bland många andra hittar man just där. De olika affischerna är indelade under kategorierna affischer med textmotiv, affischer med djurmotiv, personliga affischer, affischer med motiv och affischer med barnmotiv. Det finns också ramar i svart, vitt och ek att köpa till om man som sagt vill ge sina bilder en lite lyxigare känsla. Alla affischer håller hög kvalitet och är tillverkade av fint papper. 

Förutom de redan färdigtryckta affischerna så kan man designa sin alldeles egna affisch. Man väljer själv färg, text, storlek och bild. Tänk att ha sitt favoritordspråk upptryckt i stora bokstäver som man kan se varje dag. Eller varför inte trycka upp en egen idolbild. 

Fördelen med affischer jämfört med tavlor är att man kan få en lika vacker väggdekor till ett billigare pris. Det innebär att man kan köpa flera och göra ett vackert kollage eller variera mellan olika motiv. De är smidiga att rulla ihop vid frakt eller flytt och de kommer i olika storlekar.