Golvslipning

Nytt golv ger trivsel

Nytt golv ger trivsel

Om man ska fixa till det hemma, spelar det ingen roll om möbler, tapeter, mattor och gardiner är nya och fräscha ifall golvet är matt och slitet och har stora repor och fula märken. Det ger både trivsel och en rofylld känsla att få nya, välvårdade golv. Det är något liknande som händer när man putsar fönstren. Hela rummet ser bättre ut direkt.

 

 

Ytor och finish

Beroende på golvytans material kan man få finish med olika metoder. Efter slipning kan man välja om man vill ha en matt eller glänsande yta. Parkettgolvet kräver ett hårt lack som motstår slitage. Har man däremot ett mjukt trägolv, skulle ett hårt lack krackelera av golvets rörelser, så då väljer man en annan lacktyp. Genom att välja rätt direkt får man ett hållbart och perfekt resultat.

 

Begär offert först

Alla trägolv blir slitna med tiden, även om man försöker sköta om dem. De får fläckar, repor och märken efter skoklackar. Det absolut bästa när man ska slipa om golvet är att anlita en golvexpert, som har rätt kunskap och rutin. Du får goda råd om du känner dig det minsta osäker på hur du vill ha ditt golv. Glöm bara inte att begära en offert, så att ni är på det klara med vad det får kosta och exakt vad som ska göras.

 

Gör allt på samma gång

Om man låter göra vid hela rummet på samma gång av samma firma, dvs. målar, tapetserar och får golvet slipat, sparar man tid och arbete. När man ändå tömmer hela rummet får man det komplett fixat som man vill ha det. Man behöver inte vänta och drömma om det perfekta rummet, man får det direkt. Golvslipning i Lund sker lika bra som i Norrland. Oavsett var man bor är det en prisvärd investering om arbetet utförs av proffs.