Frisör

När en ny frisyr kallar

När en ny frisyr kallar

Det finns många orsaker till att man söker upp en frisör i Stockholm. Ett par skickliga händer kan behövas för att få bort kluvna toppar, färga utväxt eller byta till en helt ny look. Man kan även befinna sig i den där lätt skämmiga situationen när man försökt sig på hårsaxen själv där hemma. Ett experiment som gått helt åt pipan, och kräver en experts undsättning för att åtgärda skadan. Men vad mer kan man få gjort hos sin frisör, när man ändå är där?

 

Från topp till tå?

Många frisörer erbjuder även andra skönhetsbehandlingar, som till exempel att trimma ögonbrynen med tråd, vax eller annat. Det finns frisörer som dessutom är barberare, vilket är fallet med det erfarna teamet hos Cardell. En länk hittar du här: https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/.

Passa på att få ditt besök på hårsalongen till en avslappnande stund för dig. Ge din kropp det den förtjänar. När du bokar tid hos din frisör kan du passa på att färga ögonbrynen, eliminera oönskad hårväxt och ibland få tillgång till solarium. Tanken är att du efter ditt besök hos frisören inte bara ska känna dig snyggare, utan även fräschare och avslappnad. Så fråga vilka tjänster som erbjuds förutom klippning hos din frisör.

 

 

Boka tid hos rätt frisör

Mångas värsta mardröm är att sätta sig i stolen hos frisören, säga att man endast vill klippa topparna, för att sedan gå hem gråtandes med 15 centimeter kortare hår. Det är viktigt att få tag på en frisör som lyssnar på dina önskemål och tar sig tid att undersöka din hårkvalitet. Allt hår är unikt och därför krävs det erfarenhet och kunskap för att få bra resultat. Vet du redan vilken look eller färg du vill ha? Då kan du hjälpa din frisör med bilder som visar hur du skulle vilja att slutresultatet ser ut.