flyttfirma Linköping

Flyttfirma i Linköping som kan hjälpa oavsett storlek, destination eller budget

Flyttfirma i Linköping som kan hjälpa oavsett storlek, destination eller budget

En flytt kan innebära både en spännande nystart men även mycket jobb. Därför kan det många gånger löna sig att anlita en flyttfirma som kan hjälpa till med det tunga jobbet. När det handlar om en privatflytt så kan det finnas behov av hjälp med exempelvis packning, lastning, transport, lossning och uppackning. Ofta kan man få ett förslag från flyttfirman baserat på önskemål och budget så det kan vara klokt att tänka igenom vad man behöver och be om offert från potentiella flyttfirmor. 

Alla vinner på noggrann packning 

Planerar man att sköta packningen själv är det dock viktigt att göra den ordentligt för att undvika situationer där flyttpersonalen måste göra om den, vilket kan innebära extra utgifter i onödan. Det allra viktigaste är att packa i bra kartonger och inte lasta för tungt. Man bör därför dela upp tunga saker på flera lådor så att en kartong inte blir till mer än hälften fylld med tunga objekt (till exempel böcker). 

Det är också viktigt att märka upp lådorna tydligt så att flyttpersonalen enkelt kan se vilket rum i den nya bostaden som kartongen ska placeras i. För ens egna skull kan man även skriva en kortare innehållsförteckning vilket underlättar när det är dags att packa upp. Se också till att skydda ömtåliga saker med bubbelplast, tidningspapper eller dylikt och lägg dem inte under några tunga saker. För säkerhetsskull kan man skriva ”aktas” eller ”ömtåligt” på kartongen. 

Flyttfirma i Linköping som flyttar allt, överallt

En flyttfirma som kan hjälpa till med det mesta vid en flytt, både inom Sverige och utomlands är Flytt-Experten. Det är en pålitlig flyttfirma i Linköping som kan hjälpa till med flytt oavsett storlek, destination eller budget. De utför flyttar med minsta möjliga miljöpåverkan, är affärsmässiga i alla lägen samt följer allmänna flyttbestämmelser och innehar samtliga tillstånd som krävs.