spa

Spahotell är lösningen på alla dina problem

Spahotell är lösningen på alla dina problem

Ibland smyger sig den trista vardagen på en och får allt att kännas trist och grått. Tvätten ligger i drivor, barnens hemläxor verkar plötsligt ha gått från att lära sig ABC till kärnfysik. Chefen kräver mer och mer av färre och färre anställda, ens partner verkar grinig för jämnan och en själv är kanske inte världens trevligaste till följd av arbetsbördan som hopar sig. Då behövs en härlig paus från vardagstristessen och dammtussarna hemma i hörnen. Ett avbrott från kladdiga handavtryck på tvn och gräl om fjärrkontrollen i vardagsrumssoffan. Du förtjänar att ta en paus från verkligheten och åka på en drömsemester.

 

För hela tjocka släkten, bästisarna eller kärleksparet

Kanske är en romantisk spa weekend precis vad du och din partner behöver för att hitta gnistan som verkar ha tappats bort någonstans mellan dagishämtning och storhandling? Att boka ett duorum och dela upplevelsen av att bli omhändertagna kan bidra till att föra er närmare varandra och bli som nygifta igen. Det kan lika gärna vara din bästa vän du vill fly vardagen med genom hotellnätter och sköna och närande behandlingar, eller varför inte boka in nästa släktträff i en harmonisk miljö? Varför inte lämna hela familjen hemma och åka ensam på en återhämtningsresa där ditt fokus är ditt eget välmående och njutning? Alla möjligheter finns.

Njutning för både kropp och själ

Söker du massage, inpackningar, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr? Eller är spännande hydroterapi samt en rad andra härliga behandlingar din grej? Då finns det ett spahotell för dig i Tällberg. 

På detta spahotell finns individuellt och ombonat inredda rum. De erbjuder en rad olika paket och erbjudanden. I restaurangen tillagas lokala råvaror för alla smaklökar, till och med för de allra minsta i sällskapet. Specialkost är inga problem och kompetenta sommelierer guidar gärna gästerna i deras dryckesval. Besök https://akerblads.se/ idag för att boka en fantastisk weekend på spahotell.