sexleksakerna

Sexleksaker värda 1 miljon brittiska pund stals

Sexleksaker värda 1 miljon brittiska pund stals

Detta med att sexleksaker har blivit allt mer populära har både sina för- och nackdelar, och en klar nackdel är uppenbarligen när produkter stjäls för att säljas vidare för egen vinst. Det var det som mest troligt hände i November 2019 när en stor last sexprylar och leksaker stals under en varutransport.

 

 

Sexleksakerna stals medan föraren sov

 

Under en lång transport så stals ett lass med sexleksaker från en rastplats under tiden som föraren sov, och även om detta kan låta komiskt såhär i efterhand så innebar det en enorm förlust för företaget. Sexleksakernas värde uppgick nämligen till ca 1 miljon brittiska pund – något som dels talar för hur stort lasset faktiskt var, men även för hur pass populärt sexleksaker har blivit och vilket pengavärde de besitter. Det kan inte ha varit en trevlig känsla för föraren att vakna upp och inse att den sexiga lasten helt plötsligt gapade tom. 

 

Spekulation kring motivet för brottet

 

Hur kommer det sig då att man väljer att stjäla en last med just sexleksaker? Det finns inte så mycket information kring händelsen i nuläget, vilket givetvis öppnar upp för många spekulationer. Var det kanske så att det var en slump att det fanns just sexleksaker i lastbilen tjuvarna tog sig in i, eller visste de vad lasten innehöll redan innan den där ödesdigra natten? Mest troligt är kanske att det kom som en liten rolig överraskning för dem, men vem vet? 

Man kan ju också undra om kuppen kanske utfördes av någon som inte själv vågade gå in i en sexbutik och handla sexleksaker, och som kanske inte kände till hemsidor som Lovebuddy där man kan handla sexleksaker anonymt. Detta kan måhända låta lite mindre troligt, men det är åtminstone ett faktum att någon där ute vet var sexleksakerna värda en miljon pund tog vägen.