kompressor

Sen semester med bilen

Sen semester med bilen

Grattis till alla som tog en väldigt sen semester. Visst har det regnat i ett par dagar på sistone, men det får ni igen nu denna vecka. Vi snackar rejäl sommarvärme, part two.

Faktiskt är det rätt trevlig att spara sin semester till lite senare. Visst är det att gambla lite med vädret, men faller det väl ut så kan man dra en stor vinstlott. Många sommarställen håller öppet i varje fall augusti ut. Medan alla andra är tillbaka på jobbet så kan man njuta av att ha anläggningarna för sig själva.
En riktig lyx att inte behöva trängas tillsammans med alla andra som svettas, stånkar och skriker ikapp på alla de somriga besöksområdena.

Dessutom är ju som sagt resten tillbaka på jobbet. Får man problem med något, till exempel med bilen, så kan man räkna med att personalen på verkstaden är på plats – med laddad kompressor Från Easyair. Bara att glida in och be om hjälp med vad det nu kan vara som krånglar.
Sedan fortsätter semestern som om inget har hänt.

Ett tips är att ta en tur längs den sörmländska kusten. I trakterna kring Nyköping med omnejd finns mycket att upptäcka: Öar, stränder och mycket mer. Eftersom allt fortfarande i allra högsta grad grönskar så blir det en extra givande upplevelse. 
Sedan kan man vända bilen norrut, mot den delen av länet som gränsar mot Mälaren. Här finns massor av öar att besöka, och på andra sidan vattnet finns Västermanland och Västerås.

När jobbet sedan drar igång igen så är man utvilad och utsolad. En svårslagen kombination när hösten snart slår till igen med full kraft.
Förhoppningsvis har du sparat lite semester till senare på året. I år ska det ju också gå att få till en lång ledighet över jul, nyår och trettonhelgen utan att använda för mycket ledighet.