Fastighetsskötsel

Så slipper ni grannfejder och städscheman

Så slipper ni grannfejder och städscheman

Möten med bostadsrättsföreningen ska vara givande, men ibland tenderar de att fokusera lite väl mycket på städning och skötsel. Det kan handla om att det tydliga inrutade städschemat inte har följts. Någon har lite väl många gånger glidit undan sitt ansvar när det gäller trappstädningen eller rengöringen av tvättstugan och någon annan har minsann noterat att grannen inte klippt häcken som utlovat. Gräl om skötsel kan lätt blossa upp till grannfejder som förpestar stämningen bland de boende. Slipp sura miner, stress och tråkiga städscheman. Låt ett företag med lång erfarenhet inom fastighetsskötsel ta hand om allt detta istället!

 

 

Överlåt snöskottningen åt andra

Den svenska vintern kan vara snötung, kall och lång. Att skrapa rutorna på bilen, halka fram på en isbana till bussen och gå morgonpromenaden med hunden är utmaning nog under dessa omständigheter. Att också ansvara för att skotta utanför porten är bara för mycket. Det kan lätt resultera i något som känns som ett evighetsjobb när snön faller konstant och ryggen värker. Ät din frukost i lugn och ro och bevittna skottningen från den varma insidan istället. Det är viktigt att snöskottning fungerar, så att folk inte halkar och skadar sig. Det är också en service som kan utföras av proffs inom fastighetsskötsel.

 

Värna om grannsamverkan 

Värna om grannsamverkan, låt inte skötseln komma emellan den trevliga fredagsfikan och slipp det ständiga dåliga samvetet. Få hjälp med fastighetsskötsel inne och ute och service av lägenheter oavsett om du är privatperson, har ett företag eller en bostadsrättsförening. Här kan du få hjälp med fastighetsskötsel i Gislaved: https://gisfast.se. Mötena med bostadsrättsföreningen kommer framöver att genomsyras av positiv energi och kriget om trappstädningen kan äntligen få ett slut. Vid behov av hjälp kan ni nu istället skriva en felanmälan till ett företag som rycker ut till hjälp, och ni slipper gnälla på grannen en trappa upp.