personlig assistent

Personlig assistent eller entreprenör – inför skogen är vi alla lika

Personlig assistent eller entreprenör – inför skogen är vi alla lika

Det känns som om att världen går igenom enorma förändringar just nu. Som att vi står på tröskeln till något omvälvande och stort. På något sätt har hela Covid-grejen ställt allting på sin spets.
Runtomkring i världen demonstrerar människor mot vad de anser är drakoniska regler gällande vaccinpass. Framför allt i Frankrike har fransoserna gått man ur huse i hela landet och demonstrerat i något som kan liknas vid en sorts ny fransk revolution.

Stillhet i skogen

Som individ är det därför ibland svårt att veta vad man ska tro på i dessa lägen. Vad man ska leva för sorts liv.
Det gäller helt enkelt att skapa sig sina egna friheter och ta hänsyn till andras diton. Det är kanske det enda sättet för oss alla att uppleva att det finns någon sorts sans och reson i tillvaron.

Det sköna med frihet är att den kan vara ytterst okomplicerad. Att bara gå ut i skogen och ta ett varv, gärna i obanad terräng, är för många en frihet.
Speciellt om du som går lite off-road kommer du att upptäcka hur du ibland bara är helt själv därute. Det känns nästan som att man glömmer bort att det finns folk överallt runtomkring en.

Det är sådant som ger energi i vardagen, som trots allt tuffar på.
Skogen är dock en plats där vi alla kan vara lika, oavsett om vi arbetar som personlig assistent åt någon eller är multientreprenörer.
Härute är vi alla lika.

Medan vindens bris dansar från trädkrona till trädkrona dansar också allt det där som tynger oss iväg ur våra tankar och våra hjärtan.
Det är detta som är skogens gåva till oss, en gåva som finns tillgänglig när som helst vi väljer att ta emot den.
Vad väntar du på? Ta med dig lite kaffe och ge dig av ut bland stammarna!