Billiga parfymer

Parfym ska vara tillgänglig för alla

Parfym ska vara tillgänglig för alla

När man gick i skolan kunde man ibland på historielektionerna få lära sig om en del, ur våra nutida perspektiv, knäppa vanor som folk sysslade med på medeltiden. En av dessa vanor, kanske framför allt bland övre medelklass och rikare människor, var att försöka dölja smuts och odör med parfym. Istället för att duscha, bada och tvätta sig för att bli ren och framför allt bli av med doften av svett, kroppsodör och annat otrevligt sprutade man istället på lite parfym. Det behövde naturligtvis vara ganska stark parfym för att kunna dölja alla kroppens naturliga dofter.  

 

Hutlösa parfympriser på grund av kändisar 

Idag använder vi parfym på lite annat sätt. Snarare än att dölja kroppens naturliga dofter försöker vi frambringa trevligare tillskott kring vår personliga arom. Många kändisar släpper sina egna parfymer, bland annat kan man köpa parfymer som till exempel både Zlatan Ibrahimovic och Jennifer Lopez sägs ligga bakom. Även om de nog enbart har sitt ansikte eller signatur på flaskan. Men de kan ta hutlösa priser för sin parfym tack vare deras namn. Men för den som inte vill eller kan spendera en förmögenhet på parfym men för den sakens skull heller inte vill lukta skunk – eller bara addera en trevlig doft till en dejt – så finns det billigare alternativ.  

 

 

Det finns billigare alternativ 

Kikar du runt på nätet, till exempel på coolpriser.se, kan du hitta goda parfymer som luktar gott och som inte kostar en oproportionerlig summa bara för att en känd fotbollsspelare eller sångare har satt sin kråka på flaskan. Man kan lukta gott utan att därefter behöva käka nudlar från Tokyo resten av månaden. Så låt dig inte luras av ett coolt namn eller attraktionskraften av idolen på parfymflaskan. Du måste inte spendera mer än du behöver. Man kan lukta gott ändå med billigare parfymalternativ.