kran

Med mobilkranar i Västerås når ditt eventbolag nya höjder

Med mobilkranar i Västerås når ditt eventbolag nya höjder

advertorial

Har du hört talas om det fantastiska konceptet “Dinner in the sky”? Det är ett eventkoncept som finns nere på kontinenten, men ännu inte i Sverige. Du som är driven eventarrangör har alla möjligheter att bli först på marknaden med middagar högt upp i luften.

I korthet kan konceptet beskrivas som att en plattform med ett stort middagsbord hissas rakt upp i luften, tillsammans med mat, serveringspersonal, underhållning och – såklart – betalande gäster. Till detta behöver du en mobilkran, och du som vill skapa events i Västerås har tur. Mobilkranar i Västerås finns det gott om. 

 

Människor som äter högt upp i luften har vissa behov

Hur gästerna ska göra när de blir kissnödiga under middagen är lite oklart, men säkert kan du som rutinerad eventarrangör komma på en bra lösning till detta högst mänskliga problem. Något annat du måste tänka på är att vara säker på att personalen har allt med sig när kranföraren drar i spakarna. 

Du behöver också kontrollera att det inte är någon höjdrädd gäst med i sällskapet. Ibland bjuder olika företag in sina anställda på roliga aktiviteter på till exempel en konferens, utan att ha riktig koll på om de anställda verkligen uppskattar det som bjuds.

 

kran

 

Utveckla fler spännande koncept för events på hög höjd

Men framför allt behöver du övertyga en kranförare och ett företag som hyr ut mobilkranar att det här är ett koncept som är värt att satsa på. Kanske kan ni till och med bygga upp ett samarbete över längre tid med olika aktiviteter på hög höjd? 

Det behöver ju absolut inte handla om en middag. Allt du kan göra vid ett bord skulle kunna vara av intresse. Kanske är det “Poker in the sky” du ska bli helt först i världen med att arrangera? Fantasin är ju det enda som sätter gränser.