kub

Köp minx kub som present

Köp minx kub som present

När du söker presenter eller gåvor till vänner som redan har allt är våndan svår. Kanske har du redan tänkt på allt. Vem ska du köpa en present till? Vad är hens särdrag? Kanske är det din smartaste vän som går under epitetet superhjärnan? Då vill du kanske hitta på något som är överraskande avancerat i presentväg.

Om du ska köpa en present till en riktigt smart kompis, typ den kompis som är vetenskapsnörd, med i Mensa och dessutom redan har allt? Då ska du ge dig ut på jakt efter kuben Minx. Du har säkert hört talas om Rubiks kub, men känner du till Minx kub?

 

Beställ din present online  

Om du tror att superhjärnan skulle gilla en riktigt klurig kub så köp minx kub. Precis om Rubiks kub så finns även Minx i en mängd olika utföranden. Du kommer bli galen av alla olika varianter du kan hitta online. Sök dig till någon av de butiker som är specialiserad på kuber online.

Det finns till exempel MegaMinx, TeraMinx och PetaMinx bara för att nämna några. Förutom alla modeller med olika svårighetsgrad så finns de i olika färgställningar och olika utföranden för bättre grepp osv. Hur väljer du rätt kub?

 

En överlycklig vän

En vän som redan har allt blir troligen överlycklig av att få en kub som hen inte ens visste existerade. Är du inte en ren kub-nörd så har du troligtvis inte koll på den mängd olika varianter, varumärken och svårighetsgrader som finns idag.

Genom att botanisera och läsa på om alla dessa kuber kommer du själv bli en riktig nörd. Vad sägs om att beställa ett gäng till dig själv också? Kanske ska du föregå och lära dig själv lösa Minx kub innan du ens ger bort den till superhjärnan? Bara så du vet, kan glänsa och känna dig riktigt smart.