Gubi

Inred med desigmedvetne Gubi

Inred med desigmedvetne Gubi

Lampor fyller en stor och viktig del i hemmet. De är inte bara snygga detaljer i rummet utan är också helt nödvändiga för att huset ska bli funktionellt under den mörkare årstiden. Utan lampor skulle vi inte kunna använda huset eller lägenheten den mörkare årstiden. 

När man inreder och köper lampor är det viktigt att tänka hållbart. Att köpa billiga saker utan kvalitet och som lätt går sänder brukar i slutändan blir dyrare än att handla detaljer med kvalitet. Många designmedvetna produkter är också hållbara eftersom de ofta har något av en tidlös design. 

 

Många lampor kan vara designmedvetna och trendiga men ändå tidlösa, ett exempel är Gubi. Gubi är ett danskt företag som har kunder världen över. Här blandar man det förflutna med framtiden och lampor som känns som något alldeles extra och passar för många olika hem. Gubi firar lyxen med att leva livet och bidrar med vackra och funktionella designlösningar för hemmet. Man hittar deras fina lampor hos Anlight som har ett stort sortiment av olika designlampor. Här kan man enkelt hitta lampor att älska. Av Gubis lampor finns mycket att välja på och här finns både bords-, vägg- och taklampor.  Här kan man hitta lampor för hela hemmet. 

Hos Andlight är det dessutom enkelt och bekvämt att beställa. Man kan i lugn och ro sitta hemma i soffan och titta igenom sortimentet och fundera över vad man behöver och vad som skulle passa för hemmet. Står man i en vanlig butik kan man lätt känna sig stressad över att göra ett val men här slipper man det. Är man ute efter en viss sorts lampa kan det hända att man får springa runt i massa olika butiker man här kan man lugnt titta igenom ett sortiment. Ändå kostar det inte något mer att handla här äng i vanlig butik då de har fri frakt på alla varor.