gitarrdelar

Ibland är det grejerna från Danguitar.se som gör låten

Ibland är det grejerna från Danguitar.se som gör låten

Små detaljer, det är det som skapar den helhet som till slut blir till våra liv. För det är ofta de små stunderna som vi minns. De små stunderna som bygger upp det som vi i efterhand kanske ser som ett enda långt skeende.
Samma sak är det i musiken: Det är de små beståndsdelarna som gör en fantastisk låt. En melodislinga där, rätt frasering på orden här och så en kort paus innan allt bara lyfter. Ibland kan det handla om något så enkelt som att gitarrdelarna från www.danguitar.se får en gURA att låta på precis rätt sätt.

De unika stunderna

Med tid och träning lär vi oss att se dessa detaljer och beståndsdelar. I samma stund kommer också insikten om att det gäller att ta tillvara på det som många kanske anser är ovidkommande och obetydligt. Att verkligen vara närvarande och medveten om varje litet fragment och varje liten stund här i livet. För precis som våra liv är unika är också de stunder, korta såväl som långa, som våra liv består av.

Låt därför ditt liv bli en resa där du faktiskt hyllar sekunderna som flyter förbi. Det handlar inte om att alltid ha roligt och njuta av tillvaron, för livet är också smärtsamt. Men det handlar om att veta att alla stunder, även de jobbiga, bär på något som vi kan lära oss något av. Ibland kan det handla om något så enkelt som att vi ska lära oss att inte göra om samma misstag, ofta om och om igen.

Att på olika sätt gestalta våra liv, med ord, musik eller i bilder, gör också att vi kan dela med oss av våra upplevelser till andra. Vi bor trots allt på denna jord tillsammans. Kan vi inspirera och lyfta upp varandra så blir även vår egen tillvaro roligare.