fillers stockholm

Fillers i Stockholm - En guide till hudföryngring med fillers

Fillers i Stockholm - En guide till hudföryngring med fillers

Fillers är ett populärt sätt att förnya och föryngra huden. Fillers kan användas för att minska rynkor, öka volym och skapa en mer ungdomlig look. Stockholm har ett brett utbud av professionella kliniker som erbjuder fillers-behandlingar. I denna artikel får du en guide till fillers i Stockholm.

Vad är fillers?

Fillers i Stockholm är ett icke-kirurgiskt alternativ för att förnya och föryngra huden. Det är en injektionsbehandling där ett gel-liknande material injiceras i huden för att öka volymen och jämna ut rynkor. Fillers består oftast av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen och som bidrar till att hålla huden hydrerad och elastisk.

Vad kan man behandla med fillers?

Fillers kan användas för att behandla en rad olika hudproblem. De vanligaste områdena som behandlas med fillers är:

  • Rynkor och linjer i ansiktet
  • Sänkta kinder och kindben
  • Trötta ögon och påsar under ögonen
  • Solkena eller veck mellan näsan och munnen
  • Tunna läppar

fillers stockholm

Var kan man få fillers i Stockholm?

Det finns många kliniker som erbjuder fillers-behandlingar i Stockholm. Här är några av de mest populära klinikerna:

  • Rejuvenate Stockholm – en klinik som specialiserar sig på fillers, botox och andra icke-kirurgiska behandlingar. De har flera olika kliniker runt om i Stockholm.
  • City Laser & Estetik – en klinik som erbjuder en rad olika estetiska behandlingar, inklusive fillers. De har två kliniker i Stockholm – en på Södermalm och en på Norrmalm.
  • Beaute Pacifique – en hudvårdsklinik som erbjuder fillers-behandlingar, liksom andra hudvårdsbehandlingar. De har en klinik i centrala Stockholm.

Vad kan man förvänta sig under en fillers-behandling?

Under en fillers-behandling kommer en injektionsterapeut att injicera fillers i de områden som ska behandlas. Det kan kännas lite obehagligt, men de flesta upplever inte någon smärta. Behandlingen tar vanligtvis mellan 15 och 30 minuter, beroende på hur många områden som behandlas. Efter behandlingen kan det finnas lite svullnad och rodnad, men detta brukar försvinna inom några timmar till ett par dagar.