DOWNLIGHTS LED

DOWNLIGHTS LED sprider ljuset fint

DOWNLIGHTS LED sprider ljuset fint

editorial

Led lampor är ju en fantastisk lösning på vacker belysning. Ljuset är behagligt och det är dessutom ett väldigt energisnålt sådant och därför miljövänligt alternativ.

Oavsett om man vill ha ett ljus som sprider sig över en större yta eller om man vill ha en mer fokuserad punktbelysning så finns det olika bra alternativ. Led downlights fäster man diskret i taket och de ger ett behagligt ljus i rummet. De finns i utförande med vit eller polerad aluminium.

När det gäller led downlights så har de, precis som alla andra led lampor, fördelen att de inte drar så mycket energi och därför inte blir så varma. Det finns många olika varianter att välja bland så man kan få det precis som man vill.

Ljusstyrkan mäts i lumen och där finns det också väldigt många olika varianter. Vill man ha en riktigt diskret belysning väljer man kanske en led downlight med bara 95 lumen. Det finns varianter av lamporna och man kan komma upp till 3600 lumen om man vill ha en riktad spotlight.

image

Led downlights ger ett behagligt ljus och har just den spridning man vill ha

Led downlights är av högsta kvalitet och skapar den atmosfär i rummet man vill ha genom att det sprider ljuset i så stor vinkel som man vill. Allt från den vida spridningen på 30 grader och ända upp till 120 graders spridning. Man kan alltså verkligen punktbelysa om man vill det, eller välja lampor som går att dimma.

Ljuset finns i varianter av varmt vitt eller neutralt vitt, man köper den led downlight som passar till de behov som man har. När installationen är klar kan man glädjas åt att ha fått en energisnål belysning med lång livslängd. Led downlight lamporna är av högsta kvalitet har därför en säker drift på upp till 30.000 timmar med minimalt fall i ljusstyrka.