byggmoduler

Byggmoduler tillgodoser behov av tillfälliga lokaler och boenden

Byggmoduler tillgodoser behov av tillfälliga lokaler och boenden

Tillfälliga behov uppstår hela tiden inom olika branscher. Det kan exempelvis handla om att det behövs extra resurser till ett nytt projekt som enbart kommer att vara under en viss tid eller ett behov av större eller modernare lokaler då ett företag växer. Precis som att det finns hjälp att få med rekrytering av rätt personal för ett projekt så går det även att hyra extra utrymme som kan behövas innan den befintliga lokalen uppgraderats eller till dess det går att få tillträde till en ny.

Byggmoduler för olika ändamål

Med modulbyggen går det att tillgodose tillfälliga behov oavsett om det handlar om arbetsytor, studielokaler, vårdplatser eller boende. Det fina med moduler är att de är så flexibla och kan därmed tillverkas utefter de önskemål och behov som finns. Moduler kan dessutom placeras ut som självständiga byggnader, som påbyggnad eller i direktanslutning till befintliga lokaler. 

Lokallösningar som är precis så tillfälliga som de behöver vara

En annan stor fördel med moduler är att de kan snabbt uppföras på önskad plats och stå där så länge det finns behov, för att sedan lika smidigt monteras ned och fraktas iväg. Det gör att företaget eller organsationen aldrig behöver bekosta lokaler som det inte längre finns behov för. Ett företag som hyr ut byggmoduler av hög kvalitet precis så länge kunderna önskar är PCS Modulsystem. 

Egenutvecklade moduler med hög standard 

På PCS Modulsystem arbetar de med två olika modulserier som har satt standarden i branschen för hur hög kvaliteten kan vara på flyttbara och flexibla byggmoduler. Med över 20 år i branschen vet PCS hur olika behov kan se ut och deras egenutvecklade konstruktioner vid namn PCS Classic och PCS Comfort är framtagna med just det i åtanke. Med de två modulserierna kan de lösa i princip alla önskemål om en lokal eller ett boende och kan även erbjuda anpassade mått och varianter för specifika behov.