Akuttandvård

Behöver du Akuttandvård i Odenplan?

Behöver du Akuttandvård i Odenplan?

Hur typiskt är det inte att olyckan är framme vid en passande tid? Om du eller någon i din bekantskap är med om en olycka där tänderna tar stryk, vet ni vart ni ska vända er? Det finns kliniker som har öppet dygnet runt och året runt. 

Det finns olika anledningar till att man behöver akut tandvård. Det kan vara en tand som spökar där smärtan blir alldeles för mycket. Händer då detta över en helg eller en lång tid kan det vara svårt att gå och vänta på sin ordinarie tandläkare. 

Man kan då istället gå till en tandläkare som erbjuder akut vård. De har samma kompetens och utbildning som din vanliga tandläkare har. Och de erbjuder samma behandlingar som en vanlig klinik gör. 

 

Lider du av tandläkarskräck?

Det är många som lider av tandläkarskräck. Det är inte allt för ovanligt att man väljer att undvika tandläkare på grund av det. Men även på en klinik där de har akutvård har de kunskap om människor med tandläkarskräck. 

Känns det jobbigt kan du alltid ringa och prata med olika kliniker som erbjuder akutvård för att se hur de känns. Det är att rekommendera att ha gärna ett eller två nummer till olika kliniker som erbjuder akuttandvård.

 

 

Boka online

Behöver du göra ett besök till Akuttandvård odenplan hittar du kunniga och proffsiga kliniker. Många kliniker har även så du kan boka online. Har de inte det kan man i annat fall ringa in och boka sin tid.

Priserna kan man säga är detsamma som hos vanliga tandläkare. Ska man göra en lagning blir det en provisorisk lagning. Detta kommer din vanliga tandläkare att behöva kontrollera längre fram. I annat fall gör de allt som en vanlig klinik gör, de undersöker din mun för att se vart problemet sitter. Behövs det bedövningssalva kan de även ge det.