kontorsstädning

Anlita en firma som tar kontorsstädning på allvar

Anlita en firma som tar kontorsstädning på allvar

Det som gör en arbetsplats optimal är att det är en trevlig miljö som har det man behöver för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt samt att den är ren och fräsch, en bra arbetsmiljö helt enkelt.

Luftkvaliteten är väldigt viktig

På ett kontor är luften väldigt avgörande för att man ska orka jobba effektivt en hel dag. Dålig luft gör att man blir trött och det kan även framkalla huvudvärk. För att motverka detta bör man se till att det finns ett bra ventilationssystem, att det inte finns en massa dammpartiklar i luften samt att man har växter som hjälper till att skapa en bra luftkvalitet i lokalen. 

Undvik sjukskrivningar

För att de anställda ska hålla sig friska och pigga på ett kontor så är det även viktigt att minska risken för spridning av virus och bakterier. På ett kontor kan det arbeta väldigt många människor och det finns ytor som de allra flesta rör vid minst en gång per dag. Det kan till exempel handla om knappar på kaffemaskinen, skrivaren eller kopiatorn samt strömbrytare, handtag och ledstänger. Därför är det viktigt att dessa rengörs regelbundet då det annars kan leda till onödigt många sjukskrivningar. 

Anlita en firma som förstår vikten av en trevlig arbetsmiljö

Behöver man hjälp med kontorsstädning i Stockholm så finns där många företag att välja mellan. Stockholms Allstäd AB är ett städföretag som sköter om allt från rengöring av ytor till vård av växter. De kan ta hand om all växtlighet som finns på kontoret och ser till att det inte finns torra eller orkeslösa växter i lokalerna. Stockholms Allstäd är medvetna om risken för spridning av bakterier och virus och ser därför alltid till att torka ytor som berörs av många personer under en dag och kan även använda desinficerande medel om så önskas. Stockholms Allstäd är en mycket flexibel firma som alltid arbetar för att kunna uppfylla sina kunders städbehov.