väggdekor

Allt för att få dina väggar unika och inspirerande finns här!

Allt för att få dina väggar unika och inspirerande finns här!

Vita väggar. Ja visst är det stilfullt för en del men då inte för alla! Och kanske framförallt, inte för dig! Är du snarare en person som gillar att variera, att ha kul och känna dig kreativt inspirerad i din hemmiljö ska du lyssna här och nu. Väggdekorer är ditt nästa kreativa projekt som kommer få dig att känna dig levande igen. Och din familj, sambo eller barn – ja lite färg och form förgyller de flestas vardag. Men för all del, klassiska mått och design kan vara skönt det med och det kan kännas betryggande att tänka att väggarna är tidlösa och ganska diskreta. Å andra sidan kan det kännas bättre att kompromissa och inreda i organiska mönster om man nu känner för att ta en medelväg. 

 

Färg, form och ljus ändrar ditt hem

Färger, former och ljussättningar förändrar även tillvaron för dig och ditt familj och även ert humör. Med rätta mönster med hjälp av väggdekor kan ert hem bli en oas för skönhet och hög designfaktor. Låt er inspireras med intressanta och böljande mönster vid köksbordet som bara en kökslampa kan accentuera. Gör detsamma med utrymmet i er hall eller dit solen brukar skina på eftermiddagen och ni kan med hjälp av enkla medel få en mycket stor och till synes dyrbar förändring. 

 

Affischer för att sätta sin personlighet på väggen

Markera dig själv och din personlighet! Säg vem du är med hjälp av några ord i form av ett citat, med en bild du tycker så mycket om och genom ett mönster som får dig att känna AHA-faktor. Dagen blir roligare, nuet blir mer närvarande och ditt hem blir mer som du, eller ni. Posters, affischer, väggutsmyckningar och väggdekor är igen ett mycket effektivt och kul sätt att variera då och då. För både den som behöver inspiration och för den som inspirationen flödar hos bör ni se mer här https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html