teleskoptruckar

5 galna användningsområden när du ska hyra teleskoptruckar i Trelleborg

5 galna användningsområden när du ska hyra teleskoptruckar i Trelleborg

advertorial

Skulle du kunna tänka dig att hyra teleskoptruckar i Trelleborg bara för att det är kul? Varför inte? Vi vet alla att detta all-around fordon kan nyttjas på alla möjliga sätt; komma upp och renovera fasader, byta lampor som sitter otillgängligt högt upp, samt rädda katter som klättrat upp i träd. Men om du nu skulle kunna hyra teleskoptruckar i trelleborg – för skojs skull – tänk så mycket du skulle kunna hitta på. Följ med på en något galen fantasirunda nedan och se vilka tankar som kan födas från detta fordon.

Några halvgalna förslag

1. Ta dig in genom ett fönster på femte våningen när du råkat låsa dig själv ute. Ska du lägga pengarna på en låssmed eller hyra en teleskoptruck? Vilket verkar mest spännande?

2. Erbjud handikappvänlig lösning till byggnad som annars inte erbjuder det. Parkera teleskoptrucken utanför en byggnad som handikappade vanligen inte kan komma in i och hissa upp dem till den våning de vill till.

3. Imitera Wall-E
Här får du chansen att med hjälp av en teleskoptruck göra en imitation av Disney-roboten Wall-E. Några inspelade ljud och en bra högtalare så gör du succe på vilken utomhusmaskerad som helst. (Eller inomhus för den delen om det är riktigt högt till tak).

 

teleskoptruckar

 

Ett par helgalna förslag


4. Hyr två stycken på en gång och bjud din date på en dans, 35 meter upp i luften, på stadens torg. Ni styr var sin teleskoptruck och försöker synkronisera era rörelser så att ni kan dansa utan att krocka med varandra. Livsfarligt men kul.

5. Kör ut på ett fält och ha ultimate fighting med två teleskoptruckar.


Ingen av dessa förslag är nog vare sig vettiga, säkra eller rimliga. Man bör nog helt låta bli något sådant. Men det står ändå väldigt klart att teleskoptruckar – som går under smeknamnet Lullen – har väldigt många användningsområden och att endast fantasin sätter gränserna för vad de kan göra.